Familiedag: Pakawipark

Op 9 september 2023 gaat onze familiedag door in Pakawipark (Olmense zoo).

Na het succes van onze Familiedag in 2022 kozen we dit jaar ook weer voor een dierenpark. Meer bepaald: Pakawipark in Balen. Vroeger bekend als de Olmense Zoo.
Dankzij de steun van de basisschool Cade uit Aartselaar en de Lasagnes van het hart kunnen wij dit opnieuw aanbieden aan onze leden en hun gezin.

Inschrijven kan tot 1/8/23.

Voor wie: leden en hun gezin (wonende op hetzelfde adres, zie voorwaarden onderaan).

Annulatiekost

Spierziekten Vlaanderen financiert deze familiedag met de steun van onze sponsors. Inkom kaarten en catering moeten door Spierziekten Vlaanderen op voorhand worden betaald en dit wordt door Pakawipark niet terugbetaald bij annulaties na 1/9/23.
Omdat onze middelen beperkt zijn en wij onnodige kosten willen vermijden zal een administratieve kost van 20 euro worden aangerekend bij laattijdige annulatie.
Enige uitzondering op deze regel is een annulatie omwille van medische redenen. Wij rekenen hier op jullie fair play.
Wij danken u voor uw begrip voor het nemen van deze maatregel.

Groeten, het bestuur van Spierziekten Vlaanderen.

Algemene voorwaarden

Infolidmaatschap: deze leden krijgen enkel info over de verschillende soorten aandoeningen, zij worden niet uitgenodigd op bijeenkomsten of evenementen.

Standaard lidmaatschap: De gezinsleden die onder hetzelfde dak wonen kunnen allen deelnemen aan het ledentarief. (ook bij co-ouderschap ). Gezins-, familieleden en/of personen die niet onder hetzelfde dak wonen kunnen niet deelnemen. Als iemand van de gezinsleden een persoon met een handicap is kan hij/zij ook 1 persoon inschrijven als assistent. Deze persoon hoeft dan niet onder hetzelfde dak te wonen en kan ook aan ledentarief deelnemen.

Men dient lid te zijn van voor 1 mei 2023 om in te kunnen schrijven.

Mogen we u aub vragen uw inschrijving aan te passen op basis van de voorgaande richtlijnen.

Info
09/09/2023
10:00
Pakawipark, Bukenberg 45, 2491 Balen
Inschrijven