Online shoppen én ons kosteloos steunen?

Je kan online shoppen én tegelijk – helemaal gratis – geld verzamelen voor Spierziekten Vlaanderen. Fantastisch toch!

Voor elke online aankoop die jullie via onze trooperpagina trooper.be doen, ontvangen wij een percentje op jouw aankoopbedrag zonder dat jij 1 eurocent extra hoeft te betalen!

Hoe werkt TROOPER?

  1. Je gaat naar www.trooper.be/spierziektenvl
  2. Je kiest je shop en klikt op de banner. Je doet gewoon je aankoop zoals altijd, zonder 1 eurocent extra te betalen.
  3. De shop betaalt een percentje aan onze vereniging. Voor een aankoop van €100 ontvangen wij ± 5 euro. Zelf betaal je NIETS extra en steunt onze vereniging dus gratis!

Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar het werkt!

Trooper nooit meer vergeten? Hoe dan?

Herken je het? Net online besteld, en toeme!-tedju!-crap!, vergeten via Trooper te gaan. Te laat. Niet uit slechte wil ofzo hé, want natuurlijk wil je ons steunen via Trooper, maar gewoonweg vergeten. Volgende keer dan. En dan weer vergeten. Haha! Wel, hier is de oplossing: Trooperbot. Trooperbot bliept je wanneer je online shopt bij een Troopershop!

Daarna is het poepsimpel,

Botje verschijnt wanneer de webshop bij Trooper is aangesloten. Je hoeft dan enkel rechts bovenaan op 'Klik en je steunt Spierziekten Vlaanderen vzw' te klikken.

Nota

Trooperbot doet het wel niet op smartphone en tablets. Dat komt omdat mobiele browsers geen extensies accepteren. Je kan onze vereniging wel steunen via de smartphone, maar dan moet je doorklikken vanuit www.trooper.be/spierziektenvl. Let er dan ook op dat er geen apps geopend worden, want wanneer de aankoop via de app verloopt, kan niet getraceerd worden door Trooper.

Als je met je smartphone troopt, oude versies van Safari (en internet explorer) ondersteunen niet meer zo goed, daarom adviseren wij om altijd via google chrome of firefox te surfen, zodat er zeker geen cookies kunnen verloren gaan in het proces!